Ervaringen deelnemers

163 berichten, 17 pagina's 
«  » 
29-09-2016
Geplaatst door: Hillegonda van de Guchte-Barelds

20 september genoten van de fiets safari met mijn collega's. Wat een mooie manier om de bossen van de Veluwe te aanschouwen.
Het was een fantastische tocht en we hadden geluk, het was prachtig weer.
Laurenz bedankt! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

05-09-2016
Geplaatst door: Melanie Meijer

De fietssafari was een erg leuke en bijzondere ervaring; zeker voor een gezin uit hartje Amsterdam. Laurenz is een erg ervaren gids en kan ongelofelijk veel interessante feitjes vertellen over de Veluwe. Ondanks dat we niet heel veel wilde dieren hebben gezien was het toch een geweldige fietstocht. Zeker aan te raden!

22-07-2016
Geplaatst door: Gerrit Vlaar

Op de langste dag van dit jaar een fantastische fietssafari gemaakt. We kwamen op plekjes waar je anders nooit zou komen. Een geweldig mooi gebied en met zo'n ervaren gids als Laurenz was het een waar genot.
Het materiaal was prima en ook de regenkleding die we aan het eind van de dag nog nodig hadden.
Een absolute aanrader.

19-07-2016
Geplaatst door: David Whiteford

A great experience

6 of us had a great experience, cycling through the Veluwe. The guide was very knowledgeable. The electric bikes worked well and we had a nice lunch. The white peacocks were amazing, and gave us a good show. A highly recommended day out.

05-07-2016
Geplaatst door: Mardy Maas

dagje fietssafari

Op donderdag 2 juni 2016 was de dag dat we met 7 personen komende o.a. uit Alkmaar een dagje met Laurenz op Safari gingen.. Onze gastheer verzorgde ons eerst met heerlijke koffie buiten in de tuin en zo werden de fietsen op de maat afgesteld en ging de tocht beginnen. We zien dat Laurenz ogen gaan glimmen als hij over dit prachtige stukje Nederland verteld , struiken bomen eetbare paddenstoelen en planten , ook kwamen we een kudde schapen met schaapsherder tegen , de hele dag buiten in de natuur geeft ook gezonde trek dus een heerlijke lunch in Vierhouten was erg welkom. een zeer voldane dag vanaf de eerste minuten tot de laatste erg genoten.

29-06-2016
Geplaatst door: Krijn Schuitemaker

Fietssafari

Op 19 mei 2016 hebben wij een fietssafari gedaan onder leiding van een gids (Laurenz) die ons heel veel wist te vertellen over het ontstaan en het huidige leven op en in de Veluwe. De elektrische fietsen werden ons ter beschikking gesteld door de organisatie die heb je wel degelijk nodig om de safari tot een goed einde te brengen. Het is zeer de moeite waard om dit natuurgebied op deze manier te ontdekken en te beleven. Helemaal als je dan nog herten en zwijnen met jongen kan spotten. Wij hebben een prachtige dag gehad.
Krijn en Tiny Schuitemaker

09-06-2016
Geplaatst door: Jeannet vrolijk

Fietssafari 18 mei 2016

Hele leuke dag gehad. Mooie tocht, veel gezien, zelfs herten en zwijnen. Goede fietsen en de gids wist veel te vertellen. Een echte aanrader. Ook leuk om in de herfst te doen.

16-09-2015
Geplaatst door: Sabine

Gezellig gefietst

We hebben dit als gezinsuitje gedaan. Erg leuk! Heerlijk buiten gefietst, mooie route, en weer veel geleerd. Zeer toegankelijk, voor jong en oud.

11-09-2015
Geplaatst door: L.A. de Jong

Veluwe fietssafari

Op 29 augustus hebben mijn vrouw en ik ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk onze kleinkinderen getrakteerd op een fietssafari. Het was een groot succes. Hartelijk ontvangen door Laurenz Veendrick met koffie en thee. Genoten van de natuur. Interessante uitleg van Laurenz. Goed verzorgde en gezellige lunch in Vierhouten. Om stipt 17.00 uur weer terug op de Sonnevancklaan. Iedereen zonder uitzondering was erg enthousiast over de tocht, de natuur en over de deskundige en bijzonder aardige gids (Laurenz). Voor herhaling vatbaar. Leen de Jong, Dordrecht

08-08-2015
Geplaatst door: Wim Verhoeven

fietssafari

Dag Laurentz, we hebben je foto's van onze Veluwe fietssafari in goede orde ontvangen. We hebben genoten van 'n mooie fietstocht en je enerverende verhalen op de verschillende halteplaatsen tijdens de tocht. Ik heb de route van de fietstocht op Strava bekeken en kom
tot de ontdekking dat de routeplattegrond heel veel overeenkomsten heeft met een springende edelherthinde!
Misschien had je dat zelf al ontdekt anders moet je de routeplattegrond maar ns bekijken en 'n beetje kantelen.

Groeten van ons allemaal en wellicht tot ziens.