Ervaringen deelnemers

163 berichten, 17 pagina's 
«  » 
10-07-2015
Geplaatst door: Adri van Bergen

fiets safari

In mei met ons team een leuke tocht gemaakt. Zeker de moeite waard geen idee dat het daar ook zo mooi kon zijn en door de gids plekjes gezien waar we anders vast niet gefiets hadden. Een aanrader!

06-10-2014
Geplaatst door: Elly & Charles Groeneveld

Veluwe Fietssafari

Op dinsdag 23 september hebben wij deelgenomen aan de Veluwe Fietssafari. Onze groep bestond uit 8 personen en we hebben onder leiding van Laurenz een geweldige dag gehad: leuk gezelschap, prima fietsen en we zijn op plaatsen geweest waar je anders niet snel zou komen, zeker niet met de fiets. Het weer werkte heel erg mee. We hebben zelfs nog buiten kunnen lunchen. Al met al: een échte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

29-09-2014
Geplaatst door: marian en jan croes

fietssafari

op 23 september zijn wij een hele dag met Laurens op pad geweest over de Veluwe. Het was een unieke ervaring. Je komt op plaatsen waar je zelf nooit zou komen.We hadden een hele leuke groep en hebben heel veel gezien.Het fietsen was soms lastig voor een stadsmens maar prima vol te houden.

23-07-2014
Geplaatst door: Agnes en Bart

Zondag hebben we onder begeleiding van Laurenz een hele mooie fietstocht op de Veluwe gehad.
Na een lekker kopje koffie en uitleg over de fietsen zijn we met zijn vieren en met Laurenz onze gids eropuit getrokken. We fietsten op plekken waar je normaal niet zou komen . Langs zandverstuivingen, beekjes, heide en mooie kleine bospaadjes zijn we gefietst waar je vaak niemand tegen kwam. Tijdens de tocht heeft Laurenz nog vele wetenswaardigheden over het gebied vertelt en is onze plantenkennis ook weer wat groter geworden. Laurenz bedankt hiervoor. Ook willen we de uitbater van Bar Bistro het Kleineverschil in Vierhouten niet vergeten te bedanken voor de lekkere lunch op jullie gezellige terras zodat we weer vol energie aan het tweede deel van de tocht konden beginnen.

29-05-2014
Geplaatst door: Annemarie van Winden

fietssafari

Zaterdag 22 mei 2014 hebben wij met ons zessen een geweldige fietssafari gedaan. Ondanks de voorspellingen werkte het weer fantastisch mee. Tussen 10.00ur en 17.00u
hebben we heel veel gezien en veel informatie gekregen. Bos, heide en zandvlaktes, kastelen, oude boerderijen, dieren noem maar op.Het ging als een speer op onze elktrische fietsen. Want je rijdt echt niet alleen over mooie aangelegde paadjes, maar ook door het zand. Het was een hele gezellige en leerzame dag.
Nogmaals bedankt namens ons allen, Aad, René, Hanneke, Ron, Conny en Annemarie

17-09-2013
Geplaatst door: Theo

Fietssafari

Als teamuitje deze fietssafari gereden met vier collega's op 12-09-2013. Een geweldige ervaring om deze fietstocht op e-bikes door de prachtige afwisselende natuur van de Veluwe te rijden.
In de ochtend een aantal wilde zwijnen gezien. Na de lekkere middaglunch in 'Het Kleine Verschil' hebben we de tocht hervat en kwamen 's middags nog twee hinden tegen in het bos. En niet te vergeten de Tondelzwammen en de biefstukzwam.
Laurenz bedankt voor je super begeleiding, foto's en uitleg bij de bezienswaardigheden. Een absolute aanrader voor wie nog mocht twijfelen om hieraan deel te nemen.

29-08-2013
Geplaatst door: Annita en Wim

Fietssafari

Een zeer leuke en leerzame ervaring om op de fiets met ondersteuning de Veluwe op deze manier te doorkruisen.
Dit alles onder begeleiding van de heer Veendrick. De route is goed te doen op de fiets en je komt op plaatsen wat je anders nooit zou komen. De gids kent de omgeving erg goed en dat is te merken. Hij vertelt onderweg wat je ziet en waar je op moet letten. Erg leerzaam dus.

25-08-2013
Geplaatst door: jan philipsen

fietssafari

Wat een geweldige tocht. Na 3 keer nog steeds voor herhaling vatbaar. Dus van elk jaargetijde genieten

28-06-2013
Geplaatst door: Riet en Rini

Fietsen

Met vrienden hebben we onder leiding van Laurenz op de Veluwe gefietst. Over paadjes, langs beekjes, plekken waar we zelf nooit zouden komen. Ook de uitleg die hij op verschillende plekken gaf was erg nuttig. Het was een prachtige dag. Als je van fietsen en van de natuur houdt: gewoon doen.

28-06-2013
Geplaatst door: fam. Alma

Prachtige dag gehad over de mooie Veluwe op een e-bike waarop je met weinig moeite alle paden kon befietsen, Laurenz heeft ons op plaatsen gebracht waar we anders nooit zouden komen. We hebben nog een grote groep herten gezien. Een aanrader voor een ieder die van de natuur houdt.