Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
«  » 
22-04-2012
Geplaatst door: Theo, Franska, André en Sandra

Geweldige ervaring

Op 15 april 2012 hebben we met Laurenz een prachtige tocht gemaakt. Hoewel het nog wat fris was, hebben we volop genoten van bos en heide. De electrische fietsen maakten het hierbij zeer gemakkelijk.
Laurenz, bedankt voor de uiterst vriendelijke begeleiding. En als het mooier weer wordt, komen we nog een keer terug.

23-10-2011
Geplaatst door: Door

fietssafari

we hebben 15 oktober vanuit Harderwijk onder begeleiding van Laurenz een heerlijke tocht gemaakt. Door bossen, heide en zandverstuivingen. Het was prachtig weer.
We hebben er heel erg van genoten!!!!Een aaaanrader !

20-10-2011
Geplaatst door: Corrie

fietssafari

Nadat het 1 keer was uitgesteld vanwege het slechte weer, op 15 oktober naar Harderwijk gereden met 3 vriendinnen.Nou hier hebben we geen spijt van gehad. Het was een prachtige tocht door heidevelden, zandverstuivingen en bossen.Veel plekken waar je anders nooit komt. De gids Lorenz leidde ons zorgzaam en vriendelijk.Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen!!!! y.7.a.t.

30-09-2011
Geplaatst door: evert

lekker fietsen

natuurljk werkte het weer mee, maar zeker de omgeving, natuur en de fietsen zorgde voor een fijne dag op de veluwe. wij zullen zeker van het voorjaar een nieuwe tocht plannen want dit is zeker voor herhaling vatbaar

22-09-2011
Geplaatst door: Ellen

fietssafari

Vrijdag 16 september troffen we het met het weer (het was na een lange periode heerlijk zonnig weer), met onze groep en... met onze gids Laurenz (is een constante factor). We waren met z'n vieren (mijn twee volwassen dochters en schoonzusje) vol verwachting naar Harderwijk gekomen.Nou, onze hooggespannen verwachtingen zijn nog overtroffen! Het was een geweldige tocht en de lichtgewicht electrische fietsen waren zeker nodig om de bospaden rijdend door te komen. Helaas die dag geen dieren in 't wild gezien, maar wel volop genoten van de dag. Laurenz was een goede gastheer en je kunt merken, dat hij veel plezier erin heeft. Dank je wel voor de enthousiaste begeleiding en uitleg. Een aanrader, de tocht bedoel ik. Ellen +. Marjolein, Ieke en Annelie

19-09-2011
Geplaatst door: Lia, Maria en Els en de mannen

fietssafari

We hebben op 11 september genoten van de fietssafari.
Het was een prachtige dag, de ontvangst in de mooie tuin was gezellig met lekkere koffie/thee, waarna we gestart zijn. Het was een mooie afwisselende route. We reden door water, los zand en slik in een mooie afwisselende omgeving. De uitleg mocht niet ontbreken en maakte het nog completer. Jammer dat we geen wild gezien hebben. We zijn weer een ervaring rijker en kunnen het aan iedereen aanbevelen.

16-09-2011
Geplaatst door: Casper en Margo de Ruiter

super-safari !

Laurenz, bedankt voor een fantastische fietsdag op woensdag 14 september. We hebben genoten van alles, de ontvangst, de prachtige en afwisselende natuur, de gezellige lunch, je informatieve verhalen onderweg en de werkelijk prachtige tocht.
Oh ja, ook nog bedankt voor de foto's !

Groeten uit Bodegraven

16-09-2011
Geplaatst door: Ronald en Inez Goldewijk

Fietssafari 14-09-2011

Woensdag 9 september hebben wij deelgenomen aan de Veluwse Fietssafari.
Een onvergetelijke ervaring. Door prachtig, afwisselend landschap,door onze gids Laurenz voorzien van deskundig commentaar. Voor ons als onervaren lange afstand fietsers waren de electrische terreinfietsen een regelrechte openbaring.
Zelfs de stevige wind en het soms mulle zand
vormden nauwelijks een belemmering.
Een dag puur, onbekommerd genieten dus.
Wij gaan zeker op herhaling!

07-09-2011
Geplaatst door: Kees en Joke Soeterbroek

fietssafari

Beste Laurenz, wat heb je ons een geweldige dag bezorgd. Het was Genieten met een hoofdletter, het weer werkte ook mee en dat alles maakte het tot een dag met een gouden randje. Hartelijk dank (ook voor de leuke foto's) en hopelijk tot volgend jaar!

hartelijke groeten van Kees en Joke

29-08-2011
Geplaatst door: lammert en jeltje

fietssafari 10 augustus

Voor ons een bekend stukje Nederland, maar we ervaarden het nu heel anders. Niet op de fietspaden, maar langs kleine paadjes, over de hei , zandverstuiving en door het bos.
We hebben er van genoten, bedankt Laurentz
We hebben een heerlijke dag gehad.