Ervaringen deelnemers

161 berichten, 17 pagina's 
«  » 
14-09-2012
Geplaatst door: fam. Reijnders

fietssafari

Zaterdag 1 sept. hebben wij (6 pers.) onder deskundige leiding van Laurenz de fietssafari gedaan. Het was een geweldige ervaring. We hadden fantastisch weer, wat wel een meerwaarde is. Met de e-bikes kom je op plaatsen waar je anders nooit komt. Absoluut een aanrader!

06-09-2012
Geplaatst door: Fam:Visser

fietssafari op de Veluwe.

Op 18-08-2012 hebben wij met Laurenz
de fietssafari gedaan. Het was die dag behoorlijk warm, maar in de bossen was het wel lekker koel. De zandverstuiving
was ook heel mooi, alleen hebben we geen dieren gezien. Alleen op het laatst was er nog een schaapsherder
.Het was geweldig.Bedankt Laurenz (2h)

25-08-2012
Geplaatst door: henk en lettie lancee

fiets safari

wij zijn op een schitterende dag wezen fietsen,dit was een cadeau van onze zoon en schoondochter en wat was dit een mooi cadeautje,wij gingen voor het eerst op een electriche fiets,het was een geweldige omgeving,je komt op plekken waar nooit iemand komt,de rust en natuur is uniek,we hebben heerlijk geluncht op een kleine camping.laurentz petje af,dank je wel voor al je informatie en goede zorgen,je ziet ons vast nog een keertje terug.

18-07-2012
Geplaatst door: Familie van Sonsbeek

Fietssafari 23 juni 2012

De fietstocht over de Veluwe was een gezellig spektakel. Mede door het lekkere weertje en de vele weetjes die Laurenz ons over het gebied vertelde is het een geweldige dag geweest. Zeker de moeite waard voor iedereen (sportief of niet-sportief)

09-07-2012
Geplaatst door: Loes en Pieter

Fietssafari 30 juni

Zaterdag 30 juni zijn wij samen met Jan en Sylvia al vroeg op pad gegaan voor de fietssafari in Harderwijk. Het was een geweldige ervaring. Alles zat mee, het weer deed zijn best en Laurenz ook . Het fietsen op de e-bikes, de schitterende omgeving en de begeleiding van Laurenz was een ervaring die wij iedereen aan kunnen bevelen! Wie weet tot ziens.

09-07-2012
Geplaatst door: Tineke van Assem

Fietssafari

Ans,Anneke,Corrie,Lida,Tonnie en Tineke hebben genoten van de de prachtige tocht op de electrische fietsen door de bossen,zandverstuivingen en heidevelden.
De mooie verhalen van Laurenz erbij
maakte het compleet.
Echt een aanrader ik zou het in een ander jaargetijde graag nog eens overdoen. Laurenz bedankt voor de super mooie dag.
En bedankt voor de tip het eten bij Hotel van der Valk Harderwijk was Prima een mooie afsluiting van de dag.

08-07-2012
Geplaatst door: Piet en Grè Idema

Fietssafari

Na een hartelijke verwelkoming van Laurenz en een heerlijk kopje koffie ,zijn we van start gegaan , door de bossen , over de hei, en langs zandverstuivingen
met heel veel informatie van laurenz, we hebben ook nog drie herten in de verte gezien . dit is echt een belevenis om nooit te vergeten .Laurenz bedankt voor deze geweldige dag.Gr. Piet en Grè Idema

22-04-2012
Geplaatst door: Theo, Franska, André en Sandra

Geweldige ervaring

Op 15 april 2012 hebben we met Laurenz een prachtige tocht gemaakt. Hoewel het nog wat fris was, hebben we volop genoten van bos en heide. De electrische fietsen maakten het hierbij zeer gemakkelijk.
Laurenz, bedankt voor de uiterst vriendelijke begeleiding. En als het mooier weer wordt, komen we nog een keer terug.

23-10-2011
Geplaatst door: Door

fietssafari

we hebben 15 oktober vanuit Harderwijk onder begeleiding van Laurenz een heerlijke tocht gemaakt. Door bossen, heide en zandverstuivingen. Het was prachtig weer.
We hebben er heel erg van genoten!!!!Een aaaanrader !

20-10-2011
Geplaatst door: Corrie

fietssafari

Nadat het 1 keer was uitgesteld vanwege het slechte weer, op 15 oktober naar Harderwijk gereden met 3 vriendinnen.Nou hier hebben we geen spijt van gehad. Het was een prachtige tocht door heidevelden, zandverstuivingen en bossen.Veel plekken waar je anders nooit komt. De gids Lorenz leidde ons zorgzaam en vriendelijk.Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen!!!! y.7.a.t.