Ervaringen deelnemers

164 berichten, 17 pagina's 
» 
29-06-2023
Geplaatst door: Marja

Net wat avontuurlijker

Juni ‘23 met vriendin deelgenomen aan de fietssafari.
Dit was tijdens een droge warme periode. Ondanks dat Laurens soms andere bospaden moest nemen (ivm erg mul zand) was het al met al een erg leuke dag. Mooie tocht, prachtige natuur, wat leuke wetenswaardigheden (niet overdreven). Gewoon een leuke relaxte dag gehad

27-07-2022
Geplaatst door: Lilian Scheijmans

fietssafari

Op 9 juli 2022 hebben wij een hele leuke fietsdag gehad samen met Laurenz.
Na een lekker kopje koffie gingen we op pad. Leuke gevarieerde route met fietspaden en onverharde paadjes. Mooie natuur met zandverstuivingen, heide velden , naald- en loofbos. Laurenz deelde regelmatig weetjes over de omgeving en de natuur. Ongeveer halverwege een gezellige en lekkere lunch in een restaurant.
Kortom een heel relaxed en gezellige uitje

15-01-2021
Geplaatst door: els en wim zaalberg

een fantastische safari

Op 15 augustus 2020 maakten wij, net na de eerste coronagolf en nog voordat we vanwege de tweede golf in de lockdown gestort werden, de fietssafari met Laurenz. We vierden die dag ons 51 ste trouwdag, samen met onze vier volwassen zoons.
Het was een fantastische dag waarop Laurenz ons veel onbekende plekjes van de Veluwe tussen Hulshorst en Staveren heeft laten ontdekken. En de mooie verhalen en anekdotes.
's Morgens na koffie om iets na 10 uur vertrokken we en 's middags was het ver na 5 uur dat we weer terug waren. Meer dan 50 km gefietst over fietspaden, kleine weggetjes en onverharde bospaadjes.
En de leeftijd hoeft geen belemmering te zijn. Wij zijn 74 en 75 jaar.
Vandaag ontvingen we de fantastische foto's die Laurenz gemaakt heeft. Opnieuw een mooie herinnering om terug te kijken op een mooie dag. Zeker aanbevolen.

23-10-2019
Geplaatst door: Bouwe en Minke Rijpma

Fietssafari

Een prachtige dag: 16 mei dit jaar.
We hadden de fietssafari kado gekregen van onze kinderen. We hebben er volop van genoten; heel hartelijke ontvangst in Harderwijk, mooie tocht over paadjes, waar je anders niet zou komen. Zeer deskundige uitleg van Laurenz. Kortom: een topdag gehad.

01-09-2019
Geplaatst door: Miranda Kerkhof

Fiets safari 15 augustus 2019

Met onze Dolle Dinsdag groep op donderdag 15 aug, mochten wij met Laurenz en twee andere deelnemers, deelnemen aan deze dag.
We begonnen met regen en daardoor wat later vertrokken dan gepland, maar aan het einde van de dag werd dat weer goed gemaakt door wat langer door te fietsen.
Wat een super leuke dag, hebben wij gehad, anders dan anders, maar daardoor juist erg leuk. Tussendoor bij de verschillende stops, werden ons interessante dingen verteld over de natuur en de omgeving waar wij fietsten. Super gaaf om ook eens Off Road te gaan met de prima elektrische fietsen. Net voor de lunch, nog een regenbui maar dat mocht de pret niet drukken. De lunch locatie, was prima, heerlijk gegeten.
Kortom, wij hebben een super leuke dag gehad, eentje om niet te vergeten.

10-07-2019
Geplaatst door: Leesclub

Fietssafari 7 juli 2019

Met 6 leesvriendinnen fietsten we een hele dag over de prachtige Veluwe. Laurenz koos niet alleen de mooiste paden dwars door de bossen en over de hei maar hij vertelde onderweg ook leuke wetenswaardigheden over de natuur. Dit samen met de heerlijke lunch en de leuke foto's op de mail zorgen voor een geweldige herinnering. Bedankt Laurenz

21-08-2018
Geplaatst door: Edith Cramer

De fietssafari

Zaterdag 18 augustus zijn wij met onze vriendengroep van 6 een hele dag met Laurenz op fietssafari geweest. We begonnen met een kopje koffie in de mooie tuin van Laurenz. Je zult daar maar wonen. Geweldig.
We hadden super fietsweer. We zijn dwars door de bossen en over de hei gereden. Regelmatig werd er even gestopt om ons te informeren over de natuur op die plek.
Na heerlijke lunch bij een kleine camping in Vierhouten zijn we via Staverden weer terug naar ons startpunt gereden en stond er een kleine 50 km op de teller.
Vandaag de foto’s ontvangen die Laurenz onderweg van ons maakte.
We hebben een hele gezellige dag gehad. Een aanrader dus.
Edith Cramer

20-08-2018
Geplaatst door: Kees en Jose Sol

Fietssafari 14 augustus 2018

We hebben dinsdag 14 augustus een schitterende fietssafari gehad onder leiding van Laurentz.We waren met 2 andere koppels en ik (Jose) fiets niet veel, dus dit was voor mij een uitdaging.Geloof me iedereen kan deze mooie tocht volbrengen en Laurentz wist ons te vermaken met leuke anekdotes,Kortom een aanrader.

25-07-2018
Geplaatst door: Drikus de Snoo

Fietssafari

Op zaterdag 14 juli 2018 konden we, na enkele pogingen voor een reservering, terecht voor onze deelname. Een cadeau van de kinderen voor onze verjaardag.
Na een hartelijk ontvangst met koffie in de mooie tuin van Laurenz zijn we van start gegaan.
Het is een prachtige dag geworden, mede dankzij het mooie fietsweer, in een geweldige omgeving.
Gezien onze leeftijd (69 en 66) hadden we ons vooraf afgevraagd of dat niet teveel van ons lichaam zou vergen, maar dat was totaal niet aan de orde.
Laurenz heeft onze groep van 9 op verantwoorde wijze de schoonheid van de Veluwe laten zien.
Hartelijk dank Laurenz voor de geweldige dag.
Els Vuik en Drikus de Snoo, Papendrecht

04-06-2018
Geplaatst door: Aly Pierik

Zondag 20 april, een zonnige dag om de Noord Veluwe op de fiets te verkennen. Wij, drie zussen met partners, worden verwelkomd in de prachtige tuin van Laurenz. Na de koffie is het "fietsen passen". Totaal onbekend met e-bikes is het even wennen. Maar comfort went heel snel! We fietsen de route die Laurentz als z'n broekzak kent. We worden onderwezen hoe de natuurgebieden zijn ontstaan, welke invloeden het klimaat heeft op de gebieden en het beheer. De route is mooi en vooral heel rustig. Geen overvolle fietspaden en recreërende mensen. We genieten enorm van deze dag. De e- bikes nemen met gemak zanderige hellingen en paden. Ondertussen hebben wij al onze zintuigen gebruikt om de natuur om ons heen op te nemen. Zozeer dat de voorste fietsers een overstekende adder hebben gemist en er overheen zijn gereden...... Tja, de fietsen gaan gewoon veel te relaxed. Klokslag 17.00 uur reden we weer de prachtige tuin van Laurenz in en tot slot om 17.05 uur brak er een daverend onweer uit met bijbehorende neerslag. We praten nog met veel plezier na over deze dag. Laurenz, bedankt voor je enthousiasme om je liefde voor de natuur met ons te delen.
Aly.