Ervaringen deelnemers

162 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
30-10-2008
Geplaatst door: Auke en Siepie

fietssafari

Op zaterdag 25 oktober jl., het was een zonnige dag, hebben we, onder leiding van gids Laurenz, de fietssafari over de Veluwe gemaakt. Nadat we hartelijk ontvangen waren aan de Sonnevancklaan, onder het genot van een kopje koffie wat gegevens uitwisselden was het eindelijk zover voor de "tocht". We hebben genoten van al die natuurlijke elementen op de Veluwe, de uitleg van de gids en natuurlijk de elektrische ondersteuning van de fiets. Het is zeker de moeite waard om mee te maken. Bedankt

05-10-2008
Geplaatst door: Frits en Ellen

Een geweldig dagje uit

Onlangs op safari geweest. Het was prachtig: her en der bloeide de heide nog, terwijl de bomen al begonnen te verkleuren. Laurenz gidste ons langs een fantastische route, vol afwisseling, waar je zo'n beetje alles tegenkwam wat er in Nederland aan natuur te vinden is (behalve grote watervlakten). Zeker voor herhaling vatbaar bijvoorbeeld in het voorjaar.

24-09-2008
Geplaatst door: Rob en Henny Heidt

Fietssafari 17 september 2008

Safari op de Veluwe?
Het bestaat echt! Wij hebben nooit geweten dat er nog zo veel ongerepte natuur in Midden-Nederland is. Geen mens te zien, niks te horen, herten gezien, sporen van wilde zwijnen. De zandpaadjes waarover wij crossten waren een belevenis op zich. Een aanrader.

Larenz, bedankt voor de foto's.

18-09-2008
Geplaatst door: Joop en Ineke Huisman

de veluwe

Op een druilerige dag toch gefietst en we hebben het heerlijk gehad ondanks dat we af en toe wel een flinke bui hebben gehad. De heide stond nog in bloei althans gedeeltelijk. De fietsen zijn geweldig anders waren al die kleine paadjes toch wel lastig maar nu ging dat prima; ook het lunchadres was prima.
We hadden een regencape mee die we af en toe nodig hadden maar we hebben ook zon gehad. Laurenz bedankt. fam. Huisman

04-09-2008
Geplaatst door: Nico en Jeannette

Safari 30 augustus 2008

Zaterdag 30 augustus de safari meegemaakt. Laurenz heeft een prachtige route uitgestippeld met veel afwisseling.Voor ons de eerste keer, maar volgend jaar komen we zeker terug.

03-09-2008
Geplaatst door: Piet en Willy

Safari-fietsen

Na ontvangst van een heerlijke kop koffie aangeboden door gastheer Laurenz zijn wij gestart met een druk op de knop van de elektrofiets voor een fiets-safari. Het is geweldig, verharde- en onverharde wegen, door het losse zand, bospaden, een fluitje van een cent, er was veel wind op maandag 1 september maar je merkt het bijna niet.
De fietstocht was schitterend, veelzijdig.
Wij hebben genoten het was een geweldige ervaring die wij iedereen aan kunnen bevelen.

02-09-2008
Geplaatst door: families de wit/willemse

fietssafari

Op maandag 25 augustus 2008 hebben wij genoten van de safari over de Veluwe. De Flyer bracht ons op de heide, in de bossen , bij zandverstuivingen en zelfs bij en echt ven. Voor het eerst in ons leven hadden wij constant de wind mee.
Onderweg zagen we nog een aantal herten en een (dood) zwijn.
Ondanks de trapondersteuning was aan het eind van de tocht naast de batterij van de Flyer ook onze batterij bijna leeg. Laurenz het was een fantastische dag. Bedankt.

30-08-2008
Geplaatst door: Rien en Siska

fietssafari

Fietssafari,

Op maandag 4 augustus zijn ook wij op fietssafari geweest, op fietsen met trapondersteuning.
Wat is dat geweldig!
Laurenz (onze gids),bracht ons op de prachtige plekjes met afwisselende natuur.
Ook hebben we herten gezien tijdens de wandeling en het fietsen.
Laurenz, wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor deze toffe fietstocht (van 55 km).
We hebben genoten van alles wat je ons hebt laten zien en wat je erbij vertelde.
En ook bedankt voor de foto's die je maakte en opstuurde per e-mail.
Het is een echte aanrader voor iedereen.

Rien en Siska.

23-08-2008
Geplaatst door: Betsy Verhagen

fietssafari

Beste Laurenz,
Op zondag 17 augustus zijn we samen op pad gegaan voor een fietssafari op de veluwe. Na een hartelijk ontvangst gingen we op pad. We hebben genoten van de mooie tocht, ook de korte wandeling vonden we erg leuk. De electrisch aangedreven fiets was een geweldige aanvulling en ervaring. Kortom we hebben een superleuke dag gehad en een aanrader voor ieder die eens op een andere actieve manier van de natuur wil genieten. Leuk dat er ook mooie aktiefoto's zijn gemaakt die we per e-mail toegeastuurd hebben gekregen als herinnering aan deze tocht.
Namens het A- Team uit Brabant

21-08-2008
Geplaatst door: Dick en Jerfie

fietssafari over de veluwe

Dinsdag 19 augustus zijn we op fietssafari geweest. Wat een dag. Het weer viel gelukkig mee. Alleen aan het eind van de dag een buitje. Het was een hele mooie tocht. Het verschil in landschappen sprak ons vooral zo aan. Om de zoveel tijd even een korte pauze. Het was echt super. Nogmaals bedankt Laurenz deze dag zullen we niet gauw vergeten.

Dick en Jerfie